Goodstart tecknar avtal med Lexicon

Goodstart har idag tecknat avtal med Lexicon och blir en del av Lexicongruppen – Ett av Sveriges främsta kompetensutvecklingsföretag.

Goodstarts mål i att coacha och stötta individer till jobb och utbildning blir därmed ännu starkare. Vi kommer som en del av Lexicongruppen att börja med att fokusera på Arbetsmarknadsutbildningar inom IT-området.

  • Vi kan nu erbjuda kvalificerade IT-utbildningar anpassade för näringslivet lokalt i vårt verksamhetsområde, säger Johan Sundholm, VD för Goodstart.

Goodstart breddar sitt verksamhetsområde och kommer successivt att öka utbudet till flera delar av Lexicons tjänster. Fokus inledningsvis ligger alltså på Arbetsmarknadsutbildningar där vi erbjuder branschanpassade utbildningar. För närvarande erbjuds 7 månaders utbildningar till Java-utvecklare, .Net-utvecklare och IT-tekniker.

  • Arbetskrafts- och kompetensbristen är stor i IT-branschen. Vi kan också förvänta oss ytterligare ökade behov i samband med att AWS etablerar sig i regionen samt att lokala Tech-företag växer, fortsätter Johan Sundholm.

    Johan Sundholm, VD, Goodstart

För mer information kontakta:

Johan Sundholm, VD, 070-8300595

 

Innanförskap- Integration – Innovation

goodstart är ett företag som arbetar för att få fler människor till arbete. goodstart finns i Katrineholm, Eskilstuna, Enköping, Flen, Finspång, Västerås och Strängnäs och har 19 anställda. Företaget startade 2014 och har bedrivit verksamhet i sin nuvarande form sedan maj 2015.